Eeuwige Bron op NOVI-conferentie

12 april 2021

Eeuwige Bron op NOVI-conferentie:

Woensdag 31 maart 2021 was de eerste conferentie over de Nationale Omgevingsvisie (NOVI). Op deze conferentie kwamen betrokkenen rondom het zo goed mogelijk inrichten van Nederland bij elkaar. Vitens kreeg de kans om op deze conferentie met 2.500 aanwezigen te vertellen over het nieuwe ontwerpconcept voor het waterlandschap van de toekomst: De Eeuwige Bron. Het is een integraal ruimtelijk ontwerp, wat goed past bij de uitgangspunten van de nieuwe omgevingswet. Door water en bodem leidend te maken in de ruimtelijke ontwikkeling, wordt maximale maatschappelijke meerwaarde gecreëerd. 

 

Volg Ons    

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes op deze website

Bedankt voor het aanmelden!

Gerelateerde artikelen

Kwartaal Kennisdeling Datascience

Kwartaal Kennisdeling Datascience

Data. Mogelijk denk je hierbij alleen aan wat cijfertjes, maar een groot deel van Vitens’ processen en werkzaamheden zijn op data gebaseerd én hierdoor verbeterd. Vanuit het Vitens Datascience team informeren we je graag over de belangrijke dataprojecten die er binnen...

Lees meer