Innovatiemarkt groot succes

20 februari 2020

Op donderdag 7 februari 2019 vond de Innovatiemarkt in het Plaza plaats. Op de markt werden lopende en nieuwe projecten vanuit de Innovatie & Onderzoek agenda tentoongesteld. Circa 75 externen partners waren uitgenodigd via Itanks. Deze externen waren uitgenodigd met als doel om partners te enthousiasmeren om aan te haken bij nieuwe projecten. Daarnaast was de markt ook toegankelijk voor Vitens medewerkers met als doel om de naamsbekendheid van de Innovatie & Onderzoeksagenda te vergroten.

Om 7:30 uur druppelden de eerste gasten binnen. Ruim 75 externen waren aanwezig. Om 8:00 uur werd het ontbijtbuffet geopend. Gevolgd door vijftal Pitches verzorgd door de Gasunie, ORTEC Data Science, Vitens, Social Brothers NL en Mobatec over CO2-reductie tot ondergrondse 3D-beelden naar energie uit grondwater en trainingsimulaties op plants.

Na de pitches startte de innovatiemarkt. De thema’s van de Innovatie & Onderzoeksagenda waren elk vertegenwoordigd met een eigen houten stand. Ze vertelde enthousiast over de lopende en nieuwe projecten binnen het thema, daarnaast werden er presentaties afgespeeld op laptops en Ipads. Op elke stand hing ook een Infograpic van het desbetreffende thema. Daarnaast stelde een aantal thema’s fysieke producten tentoon. Zo stond Distributie met een inspectierobot en een Slimme afsluitersleutel. Daarnaast stonden er nog drie externe partijen. Vanaf 11:00 uur was de markt ook toegankelijk voor Vitensers.

Het was een inspirerende ochtend waarbij veel kennis gedeeld en nieuwe contacten zijn gelegd!

Gerelateerde artikelen

Kwartaal Kennisdeling Datascience

Kwartaal Kennisdeling Datascience

Data. Mogelijk denk je hierbij alleen aan wat cijfertjes, maar een groot deel van Vitens’ processen en werkzaamheden zijn op data gebaseerd én hierdoor verbeterd. Vanuit het Vitens Datascience team informeren we je graag over de belangrijke dataprojecten die er binnen...

Lees meer