Abel Heinsbroek wint Summer Innovation prijs

15 februari 2020

Summer Innovation Programma Vitens

Tussen 25 juni 2018 en 31 augustus 2018 konden alle Vitens Medewerkers innovatie ideeën insturen voor het Summer Innovation Programme Vitens. De ideeën dienden gerelateerd te zijn aan een van de drie campagnes, namelijk Duurzaamheid, Ideale werkomgeving & Schone bronnen. Er zijn veel goede en interessante ideeën ingestuurd via het zogenoemde HYPE GO platform. De jury heeft het beste idee uitgekozen op basis van relevantie en toegevoegde waarde voor Vitens. Op maandag 29 oktober 2019 reikte Voorzitter van de directie Jelle Hannema een dinerbon uit in het Plaza op het hoofdkantoor van Vitens.

Abel Heinsbroek winnaar Summer Innovation Programme Vitens
De winnaar van de Summer Innovation Programme Vitens is Abel Heinsbroek. Om waterbesparing meer op te kaart te zetten en mensen bewust te maken van hun waterverbruik stelt Abel voor om een variabel watertarief in te voeren. De jury vind het idee van Abel erg interessant, vernieuwend en innovatief. In de nabije toekomst zijn we voornemens dit idee verder te verkennen.

Tot slot
Wij willen alle deelnemers bedanken voor het indienen van ideeën. De deelnemers zijn persoonlijk ingelicht over hun ingezonden idee. Daarnaast willen wij ook de jury bedanken voor het beoordelen van de ideeën.
Namens de Innovatiecommissie,
Joris Westhof en Marlou Formijn.

Gerelateerde artikelen

Vitens in MilieuMagazine!

Vitens in MilieuMagazine!

Recent is de derde editie van dit jaar van het MilieuMagazine verschenen waar Vitens een bijdrage aan heeft mogen leveren. Het gaat om het artikel 'Drinkwaterbedrijven zoeken naar nieuwe bronnen'.  “Er is lange tijd niet geïnvesteerd in voldoende uitbreiding van de...

Lees meer
Nieuwe onderzoeksprojecten

Nieuwe onderzoeksprojecten

*Dit is een artikel uit het magazine Vitens Innoveert - Thema Zuiveren Om goed te kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen – denk aan verdroging of nieuw ontdekte verontreinigingen – is onderzoek doen cruciaal voor het thema Zuiveren. Naast de lopende...

Lees meer